Skocz do zawartości

[Blog Dori] Quadrupel/Belgian Dark Strong Ale – receptura


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Po długiej przerwie wracam z recepturą na Quada, tym samym kończąc serię o Belgian Dark Strong Ale. BELGIAN DARK STRONG ALE Receptura na 18l brzeczki o ekstrakcie 23oBlg Surowce Słody: – słód pilzneński 6,5 kg – słód wiedeński 1,5 kg – słód prażony Biscuit 0,4 kg – słód […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.