Pierre Celis Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Po długiej przerwie wracam z recepturą na Quada, tym samym kończąc serię o Belgian Dark Strong Ale. BELGIAN DARK STRONG ALE Receptura na 18l brzeczki o ekstrakcie 23oBlg Surowce Słody: – słód pilzneński 6,5 kg – słód wiedeński 1,5 kg – słód prażony Biscuit 0,4 kg – słód […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się