kwiatosz Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dopiero dzisiaj zauważyłem ten dział, więc nadrabiam zaległości Więc: nazywam się Maciek i jestem z Lublina, tu też funkcjonuję browarowarzelnianie. Się pochwalę, że zacieranie zacząłem od drugiej warki, natomiast pierwsza póki co smakowała mi najbardziej (pszenica z puchy Muntons), ale to może dlatego, że generalnie to mój ulubiony rodzaj (póki co, bo zaczynam dopiero eksperymentować I już wiem, że wędzone słody nie dla mnie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No to powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 witam i życzę powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 I ja witam i powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam Lublinianina Jakby była potrzebna pomoc sąsiedzka to możesz śmiało się do mnie stawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam kolejnego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam i życzę udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatosz Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Z pomocy sąsiedzkiej kiedyś nie omieszkam skorzystać Najpewniej pierwszą kwestią by było obaczenie jak się sprawuje kapslownica stołowa, bo czytałem że Maryush masz Ale to póki co kwestia odległa finansowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jakkolwiek głupio to zabrzmi dobrze mieć pamięć do avatarów. Hej Kwiatosz, kojarzę Cię z forum gryplanszowe.pl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatosz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Mały ten internet Hej Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez kwiatosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi