Qba W Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Pewnego dnia poniosła mnie ułańska fantazja i zalałem 0,5 kg śliwek wędzonych burbonem w celu podrasowania nimi mocniejszego piwka. Teraz pytanie. Lepiej się skomponują z mocniejszym porterem czy z RISem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 I z tym i z tym się mogą dobrze skomponować. Decyzję to by można podjąć mając już gotowy ten porter i ris, teraz to można sobie wróżyć z fusów co to za piwa wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Myślę, że ciut bardziej porter. Porterowy brak paloności jest bardziej otwarty na wędzoność. Tak to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się