magsaayos Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witam, bardzo proszę o podpowiedź przed moją pierwszą warką z z przepisu z forum w temacie schematu chmielenia: "50 g Chinnok (granulat) 60 min.20 g Citra (granulat) 30 min.30 g Amarillo (granulat) 15 minut20 g Cascade (granulat) 5 minut15 g Citra (granulat) 0 minut" czy chmiel wrzucam do gotowania NA 60 min, 30, 15, 5 i 0 czy PO 60 min 30, 15, 5 i 0? Czy to może bez znaczenia? Pozdrawiam magsaayos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbsu Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opcja nr 1, na 60min na 30 min itd. Im dłużej tym większa goryczka, te co mniej min to na aromat Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 W minutach masz podane ile chmiel ma się gotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magsaayos Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opcja nr 1, na 60min na 30 min itd. Im dłużej tym większa goryczka, te co mniej min to na aromat Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Dzięki za szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi