Hobbysta Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Najlepiej 70% z tego co wiem wlasnie nad metoda z ustami myślałem bo strzykawki to mam jakies miniaturowe i wątpię żeby się nadały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Serio ktoś tak robi? Z tym sterylizowaniem ust? Chyba, że to taka wymówka, żeby przyjąć lufę w sobotni poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opeciarz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Oczywiście napisałem to w formie anegdoty, sam zawsze zasysam przez rurkę "bez sterylizacji" i odpukać nie mam problemów z infekcjami. Co więcej przy mojej warce numer 1 zaciągniętą przez rurkę brzeczkę odruchowo zwróciłem z ust do garnka, też nic się nie stało ) Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez opeciarz Hobbysta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Co więcej przy mojej warce numer 1 zaciągniętą przez rurkę brzeczkę odruchowo zwróciłem z ust do garnka, też nic się nie stało he he, też mi się kilka razy zdarzyło... Hobbysta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Co tam spirytus, desprejem po ustach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi