ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Panowie ratujcie Własnie jestemw trakcie warzenia swojej 1 warki. Kiedy juz dolałem wody do 22 l postanowiłem zmierzyc blg w temperaturze 22 stopni. I jakie było moje zdziwienie gdu po włozeniu areometru do menzurki unosiła sie ona ponad menzurke. Nie mozna odczytać gestości Co mam robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Sprawdzić na czystej wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Panowie ratujcie Własnie jestemw trakcie warzenia swojej 1 warki. Kiedy juz dolałem wody do 22 l postanowiłem zmierzyc blg w temperaturze 22 stopni. I jakie było moje zdziwienie gdu po włozeniu areometru do menzurki unosiła sie ona ponad menzurke. Nie mozna odczytać gestości Co mam robic ? Napisz logicznie o co chodzi. Jaka ona się unosiła ponad menzurkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Sory za jakość wypowiedzi ale jestem nerwowy strasznie Oto zdjęcie... Edytowane 13 Marca 2010 przez ziomal-111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 W czym ten aerometr się znajduje? W opakowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Kur#$@%$# Ale ja jestem głupi :lol: Panowie wybaczcie moją opieszałość ale jestem strasznie podniecony swoim pierwszym piwkiem. Ja myślałem ze to juz tak jest Jacer wielkie dzięki bo tkwił bym w tym problemie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_80 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wyjmij go z opakowania i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Kur#$@%$# Ale ja jestem głupi :lol: Panowie wybaczcie moją opieszałość ale jestem strasznie podniecony swoim pierwszym piwkiem. Ja myślałem ze to juz tak jest Jacer wielkie dzięki bo tkwił bym w tym problemie dalej... Ale ubaw. Dawno sie tak nie śmiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To jest po prostu wątek tygodnia. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Mi też się od razu humor poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dobrze zacząłeś, będziesz miał o czym wnukom opowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ważne jak skończe Mam nadzieję, że pozytywnym aspektem tej wpadki będzie dobre piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Kurde ale jaja ziomal nie rób wstydu dla ziomali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal-111 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ja Tylko tak żartowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dajcie mu juz spokój. Chłapak taki przejęty - w końcu to pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 :D:D:D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 to było piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pierwsza warka z przygodami. Nie ma sie co stresowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D powinieneś mieć zamiast ziomal to Asior haha Edytowane 13 Marca 2010 przez uups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekam Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Normalnie klasyka :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ważne jak skończe Mam nadzieję, że pozytywnym aspektem tej wpadki będzie dobre piwo Tylko pamiętaj, żeby drożdże rozpakować, a nie wrzucać z opakowaniem do brzeczki Twoje zdrowie i dobrego piwa życzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Normalnie aż sobie wyobraziłem młodzieńca, który podczas debiutu nie rozpakowałby prezerwatywy. Nie krzyczcie. Co ja mogę za moje skojarzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dobre ale nie pij tyle. Piwo tez pijesz z zamknietej butelki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiR Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 hehe i humor mi się poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi