Mathev Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Cześć, mam możliwość kupienia schladzarki. Możecie mi coś powiedzieć o niej więcej? Obsłuży dwie beczki na raz? W sumie podstawowe pytanie, schladzarka czy kegerator? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jak ma dwa krany/obiegi to obsłuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathev Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie wiem czy ma. Właściciel się nie zna. Mam jeszcze takie zdjęcie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Coś poza zdjęciem obudowy? Np wejścia, krany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Właściciel się nie zna. ale wie ile chce kasy Dobra rada, nie kupuj kota w worku (choćby okazyjnie). Z załączonych fotek nie wynika dla mnie właściwie nic, a nawet mam wątpliwości czy to jest schładzarka do piwa. ADIT A może to sucha schładzarka? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez �Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathev Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie mam pojęcia. Kupił busa na fooftracka który był wyposażony w te schladzarki. To jak z tą rywalizacja. Kegerator vs schladzarka? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Suche mają R134A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Suche mają R134A? Na freonach się nie znam i nie wiem czy ich rodzaj zależy od tego do czego go używamy. To jak z tą rywalizacja. Kegerator vs schladzarka? Jako leń polecam kegerator bo chłodne piwo jest dostępne cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathev Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Co znaczy że schladzarka sucha? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Co znaczy że schladzarka sucha? To znaczy w skrócie, że piwo jest schładzane bez pośrednictwa wody. W mokrej schładzarce chłodzi się wodę, a w niej jest wymiennik, którym płynie piwo czyli woda jest czynnikiem pośrednim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Imo do warunków stricte domowych lepszy jest kegerator ale do wyszynku plenerowego nawet grillu przy domu to schladzarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathev Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) A która jest lepsza? Tańszy koszt eksploatacji? Wydajniejsza? Sucha czy mokra? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Mathev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 A która jest lepsza? Tańszy koszt eksploatacji? Wydajniejsza? Sucha czy mokra? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Mokrę są większe, musisz nalac wody by działała i poczekac aż ta woda sie schłodzi.Suche są poręczniejsze lecz mają mniejszą wydajność Mathev 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathev Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kupiłem tą chłodziarkę, nawet dwie mają obudowę zwinięta, wody nie ma jak dolewać. Będzie dobrze jak będą włączał na tylko na czas wyszynku? Czy powinna cały czas działać? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi