twawrzyniak Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Przeczytaj posta wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dostał już ktoś z Was metryczki eliminacyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Myślę, że już wszyscy powinni dostać metryczki. Wszyscy sędziowie zgłosili mi że wysłali metryczki z konkursu, a ja wczoraj wysłałem z eliminacji. Jeśli ktoś nie dostał (poza Anteksem, bo nie wpisał mejla do arkusza) to proszę o kontakt. Najprawdopodobniej pojutrze wszystkie pozostałe nagrody zostaną wysłane do laureatów. Wczoraj zapakowałem kartony i paczki czekają na kuriera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Sprawdźcie folder spam. Moja metryczka tam się znalazła. Gmail traktuje domenę ipcnet.pl jako spam. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez ATP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi