Karolus Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Witam przymierzam się do zrobienia Belgian Blond Ale, wiem że najlepiej byłoby użyć płynne drożdże ale.... stawiam dopiero pierwsze kroki w warzeniu i czuje że płynne mogą mnie przerosnąć W sklepie w którym najczęściej zaopatruje się znalazłem drożdże jak w tytule, ktoś miał z nimi do czynienia, warto się nimi zainteresować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byku0000 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 W dniu 30.08.2017 o 10:51, Karolus napisał: czuje że płynne mogą mnie przerosnąć Źle czujesz. To z suchymi zazwyczaj jest więcej problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankasper Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 5 hours ago, Byku0000 said: . Niestety, ale musisz obejrzeć minimum 3 filmiki na YouTube, jak wystartować taka saszetke, żeby Ci wyszło. No chyba, że kupisz naprawdę stare drożdże. Wtedy dobrze odzywiony starter jest nieodzowny. Warz śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byku0000 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 mi raczej chodziło o opinie o Bulldog B19 Belgian Trapix bo mam na miejscu do kupienia ale się obawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się