Skocz do zawartości

[Małe Piwko Blog] Wielki przegląd węgierskiego craftu – cz. 2 (Katalin Carno i Sugar Daddy)


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

W drugim odcinku przeglądu węgierskiego craftu degustuję dwa sztosy – imperialne stouty z niezłymi ocenami na ratebeer. Czy naprawią one kiepskie wrażenie po mocno chmielonych piwach? Na pierwszy ogień idzie klasyczny RIS – Katalin Carno, a na drugi totalnie nowofalowy sztos – Imperial Mocha Toffie Brownie Milk Stout o nazwie Sugar Daddy.

The post Wielki przegląd węgierskiego craftu – cz. 2 (Katalin Carno i Sugar Daddy) appeared first on Małe Piwko Blog.



Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.