Pierre Celis Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 W drugim odcinku przeglądu węgierskiego craftu degustuję dwa sztosy – imperialne stouty z niezłymi ocenami na ratebeer. Czy naprawią one kiepskie wrażenie po mocno chmielonych piwach? Na pierwszy ogień idzie klasyczny RIS – Katalin Carno, a na drugi totalnie nowofalowy sztos – Imperial Mocha Toffie Brownie Milk Stout o nazwie Sugar Daddy. The post Wielki przegląd węgierskiego craftu – cz. 2 (Katalin Carno i Sugar Daddy) appeared first on Małe Piwko Blog. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się