uups Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 właśnie mam zamiar zacząć pierwsze zacieranie (brewkity się skończyły ) i mam dylemat co uwarzyć jestem przed zakupem słodów , chmieli ,drożdży itp może ktoś podpowie co uwarzyć na pierwszy raz , większość warek jest ograniczona temperatura , ja mam przedział 18 -21stopni oraz 14-16 bede wdzięczny za podpowiedzi ...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Najprostszym stylem pod słońcem jest stout, ale nie wiem, czy lubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Na drugą warkę a pierwszą z zacieraniem wybrałem Pale Ale. Proste, nieskomplikowane do uwarzenia piwo. Tak mi ten styl posmakował że keguję ten styl i spijam na codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 stout jest właśnie na burzliwej od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi