Pierre Celis Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jak być może część z Was wie, udało mi się zdobyć tytuł Dyplomowanego Piwowara. Warunkiem ukończenia studiów było nie tylko zdanie egzaminu końcowego, ale też napisanie pracy dyplomowej. Wybrałam temat „Zastosowanie drożdży nie-Saccharomyces do produkcji piwa”. Pracy dyplomowej w całości na blogu nie będę zamieszczać. Delikatnie rzecz ujmując jest „mało […] View the full article Marcin_K i luki161 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się