Jump to content

Mątwa drożdżowa z Witbier-a do AIPA


Recommended Posts

Witam szanowni Piwowarzy, 
Uwarzyłem kilka tygodni temu witbier-a, była to moja pierwsza warka z zacieraniem. Udało się, więc butelkując zebrałem drożdże do słoika i mam na kolejną warkę. Teraz jednak chciałem zrobić AIPA. Czy mogę dodać mątwę drożdżową od witbier-a i jak to wpłynie na smak? Mam jeszcze nie otwierane drożdże US-05, ale chciałem użyć tego co już mi się rozmnożyło.
Pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.