skybert Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Przeglądając ofertę Lidla (przy okazji może ktoś wie kiedy będzie w sprzedaży kociołek do pasteryzacji?) natrafiłem na ciekawy i niedrogi cyfrowy termometr. Dostępny od 22 marca. Może kogoś zainteresuje: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_8688.htm PS. Udziałów w Lidlu (niestety) nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IndY Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) O proszę, trzeba się wybrać do lidla. Ciekawe jaki zakres temperatur ma to ustrojstwo, wie ktoś? Przyda mi się też: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_8696.htm Cena niezła, a ciągle mi brakuje wagi w kuchni... Edytowane 18 Marca 2010 przez IndY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zakres temperatur raczej dobry, mnie interesuje alarm "w dół" - zacieram w lodówce. Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 O termometrze było w ub. tygodniu. Ktoś (nie pamiętam kto) wyłapał ulotkę i o tym pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoxxX Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja mam pytanko. Czy do pomiaru temp podczas warzenia mogę użyć pirometru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamankfc Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jak posiadasz to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi