Pierre Celis Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nawiązuję do pytania zadanego podczas panelu dotyczącego piwnej kultury, w którym uczestniczyłem podczas ostatniego WFP. Czy piwo rzemieślnicze jest tylko dla ludzi dobrze uposażonych? Co z tymi, których na nie stać? Czy to oznacza że zostaną z piwnej rewolucji wykluczeni? Jak zwykle „z pomocą” przychodzą koncerny. Nie od dziś znany jest podział na „craft” i „crafty”. Ale czy jeśli za dobrą cenę otrzymamy naprawdę solidne piwo? Podchodzę bez uprzedzeń i sprawdzam dwa nowofalowe Żywce dostępne w dyskontach Biedronki za 2,59 pln! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się