Pierre Celis Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Łukasz Kierski z Browaru Ziemia Obiecana znany jest z przykładania wielkiej wagi do kwestii drożdży. O tym chyba wszyscy interesujący się nową falą wiedzą. Teraz Łukasz opowiada o swoim podejściu nie tylko do piwa, ale i do konsumenta. Do kogo woli kierować swe produkty – do Janusza czy Beergeeka? A w szkle dwa IPA przygotowane na 7WFP w wersji Midwest (o nazwie Dżejson) oraz New England (o nazwie Brajan). Czy smakują inaczej niż większość IPA dostępnych na naszym rynku? View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się