Skocz do zawartości

[Docent]Nowe podejście do IPA czyli Ziemia Obiecana na 7WFP


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Łukasz Kierski z Browaru Ziemia Obiecana znany jest z przykładania wielkiej wagi do kwestii drożdży. O tym chyba wszyscy interesujący się nową falą wiedzą. Teraz Łukasz opowiada o swoim podejściu nie tylko do piwa, ale i do konsumenta. Do kogo woli kierować swe produkty – do Janusza czy Beergeeka? A w szkle dwa IPA przygotowane na 7WFP w wersji Midwest (o nazwie Dżejson) oraz New England (o nazwie Brajan). Czy smakują inaczej niż większość IPA dostępnych na naszym rynku?

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.