JacekKocurek Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Bardzo jasne i lekko opalizujące. Nagazowanie przyzwoite, bez przesady. Piana wysoka, biała i bardzo trwała ("zazdraszczam"). W aromacie głównie chmiel, na drugim planie słód pilzneński. W smaku podobnie plus potężna jednak nie pozostająca goryczka. Bardzo dobre piwo Pako, dzięki za możliwość spróbowania. Edytowane 19 Marca 2010 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Dzięki za opinię cieszę się że Ci smakowało. Jeżeli chodzi o goryczkę, to obliczając ilość chmielu myślałem że ma 7-8 %AK, a podczas spotkania u Pierona okazało się,że ma chyba co najmniej 10%AK, dlatego prawie wszystkie piwa na tym chmielu mam przechmielone No trudno ,co nawarzyłem trzeba będzie wypić :beer: edit : aha, jesteś pierwszy, bo ja go jeszcze nie piłem :lol: Edytowane 20 Marca 2010 przez pako1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzięki za opinię cieszę się że Ci smakowało.Jeżeli chodzi o goryczkę, to obliczając ilość chmielu myślałem że ma 7-8 %AK, a podczas spotkania u Pierona okazało się,że ma chyba co najmniej 10%AK, dlatego prawie wszystkie piwa na tym chmielu mam przechmielone No trudno ,co nawarzyłem trzeba będzie wypić :beer: :) edit : aha, jesteś pierwszy, bo ja go jeszcze nie piłem :lol: No patrz, aby raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi