bimbelt Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Metryczki finałowe z kategorii Kolsch zostały opublikowane. Gdyby komuś brakowało, to poproszę o informację na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja tam nadal nie widzę tej metryczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Podaj nr zgłoszenia, to sprawdzę co jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter90 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 kiedy będą metryczki finałowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dunkelweizen już jest gotowy, ale zgłosiłem kilka zastrzeżeń do osoby opracowującej. Reszta też powinna być na dniach. Gonię sędziów jak tylko mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter90 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ok to czekam cierpliwie już myślałem, że nie umiem czegoś otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Metryczki Dunkelweizena są już w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Barley wine także udostępnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Lambiki też już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Session NeIPA tez juz w systemie, także mamy komplet. Gdyby ktoś nie miał, to priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi