redachtor Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Czy tak jak w przypadku swojego jasnego brata nadaje się do spożycia już po tygodniu? I jak długo można go trzymać, żeby miał jeszcze sens? Przyznam że hefe na tych samych droiżdżach po kwartale zamienił się u mnie w kristaweizena i sporo w stosunku do orginału stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IndY Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Mawiają, że najlepiej smakuje po 2 miesiącach, a po 3 już zaczyna się górna granica, ale kiedy można zacząć testować nie wiem. Edytowane 21 Marca 2010 przez IndY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 założyłem podobny wątek, dziś wieczorem sprawdzę jak się miewa me piwko to wtedy odpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 mój nadawał się po tygodniu a najlepiej smakował po 4-6 tygodniach. Teraz ma 2,5 miesiąca i to już nie jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się