Pierre Celis Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 W trzeciej i na razie ostatniej części przeglądu węgierskiego craftu degustuję piwa ciemne: Kojtos Stout z Ugar Brewery, CCP-550 Coconut Coffee Robust Porter z Mad Scientist, Dimbo India Porter z Dombo Lab. Powiem też parę słów o piwach z Monyo Brewing: Boris The Blade (RIS) i Franky Four Finger (Barley Wine), a także podsumuję serię... Read More The post Wielki przegląd węgierskiego craftu – cz. 3 (ostatnia) + podsumowanie appeared first on Małe Piwko Blog. View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się