majlosz Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Cześć, są na forum jacyś domowi piwowarzy z Jarocina lub okolic chętni na wymiany, panele itd.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymonisko Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 średnio raz na miesiąc bywam w Jarocinie u teściów więc jak coś to można się dogadać odnośnie jakiś wymian piwka Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrados78 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Będę w Jarocinie w okolicach Bożego Narodzenia. Mogę przywieźć kilka butelek na wymianę Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlosz Posted November 6, 2017 Author Share Posted November 6, 2017 3 godziny temu, konrados78 napisał: Będę w Jarocinie w okolicach Bożego Narodzenia. Mogę przywieźć kilka butelek na wymianę Świetnie, trzeba się zgadać. Dnia 3.11.2017 o 15:37, tymonisko napisał: średnio raz na miesiąc bywam w Jarocinie u teściów więc jak coś to można się dogadać odnośnie jakiś wymian piwka To jak będziesz planował wyjazd to dawaj znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisz Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Cześć. Ja jestem z Jarocina możemy się powymieniać, choć na razie odbudowuję stany po krótkiej przerwie w warzeniu. W razie czego odezwij się na PRV. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts