red Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam, mam dylemat , uwarzyłem porterka bałtyckiego z którego wyszło 2 razy po 20l i chciałbym jeden tank zbałamucić suszonym jabłuszkiem pokrojonym w plasterki po przelaniu na cichą. Może poszedłbym krok dalej w spaskudzeniu tego porterka dodając jakiś przypraw typu gożdziki i cynamon, może takie świąteczne by wyszło. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dałbym raczej suszonych śliwek niż jabłek. Poza tym sam pomysł jest spoko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Mamusia suszy jabłka na grzejnikach które sam muszę później szorować i tak mnie natchnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Daj jabłek, daj śliwek, daj też suszonych gruszek. Ponadto ze 4 goździki, pokruszoną korę cynamonu, zest z pomarańczy. I świąteczne piwko jak malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Pojszła garść śliwek i druga jabłek. nie wiem czy nie za wiele na 20 litrów bo na cichej odpuszczam gazy i bije strasznie owocowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 jak tam? było pite w święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi