red Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Witam, mam dylemat , uwarzyłem porterka bałtyckiego z którego wyszło 2 razy po 20l i chciałbym jeden tank zbałamucić suszonym jabłuszkiem pokrojonym w plasterki po przelaniu na cichą. Może poszedłbym krok dalej w spaskudzeniu tego porterka dodając jakiś przypraw typu gożdziki i cynamon, może takie świąteczne by wyszło. Co wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATP Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Dałbym raczej suszonych śliwek niż jabłek. Poza tym sam pomysł jest spoko ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted November 6, 2017 Author Share Posted November 6, 2017 Mamusia suszy jabłka na grzejnikach które sam muszę później szorować i tak mnie natchnęło Link to comment Share on other sites More sharing options...
łysy ĄĘ Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Daj jabłek, daj śliwek, daj też suszonych gruszek. Ponadto ze 4 goździki, pokruszoną korę cynamonu, zest z pomarańczy. I świąteczne piwko jak malowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Pojszła garść śliwek i druga jabłek. nie wiem czy nie za wiele na 20 litrów bo na cichej odpuszczam gazy i bije strasznie owocowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
łysy ĄĘ Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 jak tam? było pite w święta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now