bart3q Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak wolisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade1231 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 IBU to w AIPA mało ważna rzecz bo zdecydowana większość chmielu idzie na aromat. Wiec kalkulatory kalkulatorami Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 2 godziny temu, blade1231 napisał: IBU to w AIPA mało ważna rzecz bo zdecydowana większość chmielu idzie na aromat. Wiec kalkulatory kalkulatorami Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka nie rozumiem; chcesz powiedzieć, że w AIPAch goryczka nie jest ważna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos55 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) ja również nie zgadzam się z tezą, że goryczka w AIPA jest nieistotna Edytowane 18 Listopada 2017 przez Kamilos55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi