Pierre Celis Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Czasem mam wrażenie, że jak za kolejny kwartał przyjadę do Dłutowa, to nie będzie już co degustować. O i ile na rynku piw rzemieślniczych trwa permanentny zalew nowości, to już w segmencie mainstreamu interesujących debiutów jest jak na lekarstwo. Dłutowskie degustacje zaczynamy zatem od piw obecnych na rynku od lat, ale które ostatnio otrzymały Złoto i Brąz na konkursie European Beer Star. Okocim Klasyczna Pszenica oraz Okocim Mistrzowski Porter od Carlsberg Polska. Będzie mistrzowski smak? View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się