Pierre Celis Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Browar Kazimierz to jedna z ciekawszych młodych inicjatyw mijającego roku. Najpierw zaskoczyli mnie bardzo udanym Kara Mustafy czyli coffee milk stoutem o zawartości zaledwie 3% alko, a pół roku później jego wersją imperialną. Browar Kazimierz doceniony został na tegorocznym Konkursie Piw Rzemieślniczych. Skąd wynika ten sukces i jakie są plany na najbliższe miesiące? O tym rozmawiam z piwowarem Mateuszem Jachimczakiem! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się