SleepyCat Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Do tej pory sam dłubałem w zaciszu piwnicy stosując metodę prób i błędów. Mam nadzieję że wymiana doświadczeń na forum poprawi smak mojego PIWA Pozdrawiam piwowarów, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam i samych udanych warek życzę! Uzupełnij profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam. Co wydłubałeś? Pochwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witamy napisz z jakiego miasta jesteś jak masz na imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam i życzę powodzenia w warzeniu warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam kolejnego piwowara Uzupełnij profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi