Gwynbleidd Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Hej, powiedzcie jak pochmielić IPKę na ciekawy aromat owocowo-cytrusowy? Chciałem też trochę na goryczkę coś wrzucić. Mam w domu swój pellet z Iungi, tegoroczny lubelski w szyszkach (też swój) oraz 100g kupnego pelletowego Mosaica i Azacca (2016). Ew mogę coś dokupić z tych chmieli obecnie: https://oslo.bryggselv.no/råvarer/humle/pellets?Filter=13¤1:13¤1_2016 Mam jakieś też resztki chmieli angielskich, challangery, goldingi itd z 2015, jakiś centeniel pewnie się znajdzie. Mam też dostęp do tanich zamrożonych chmieli z 2015 roku ale to chyba się nie nadają na aromat? Czy po prostu trzeba ich więcej sypnąć? Dodam że mam w zasypie 300g słodu pszenicznego dla pianki i delikatnego zmatowienia piwa (PS wiem ze napisalem dwa razy ale tamten post juz zglosilem do usuniecia bo chyba byl w nieodpowiednim dziale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 daj Iungę na goryczkę, Mosaic i Azacca na whirlpool i będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 A myslisz ze mosaic i azacca z 2015 dadza rade czy kupowac 2016? Bo 2017 jeszcze nie ma przynajmniej tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się