Przemas.IE Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Witam Mam pytanie odnosnie producenta z linku https://www.polsinelli.it/en/beer-machinery-A3C171.htm Czy jest ktos kto moze wypowiedziec sie na ten temat . Ceny sa ok, jak np. browar 500 litrow mysle ze do ogarniecia za 20 tys euro... Tylko czy warto? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beer Makers Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam,Miałem ten sam dylemat, i zdecydowałem się kupić unitank 300 l + gar warzelny ze sporym palnikiem i sumarycznie wyjdzie taniej, no tylko trochę poczekasz tak około 1,5 miesiacaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Wątek powinien byś w browarach rzemieślniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 3 godziny temu, anteks napisał: Wątek powinien byś w browarach rzemieślniczych Mozna prosic o przeniesienie watku? 3 godziny temu, Beer Makers napisał: Miałem ten sam dylemat, i zdecydowałem się kupić unitank 300 l + gar warzelny ze sporym palnikiem i sumarycznie wyjdzie taniej, no tylko trochę poczekasz tak około 1,5 miesiaca A jak z jakoscia tego sprzetu... warto? Ja bym celowal w browar 5 hekto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beer Makers Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam, może na Priv?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi