Przemas.IE Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Witam Mam pytanie odnosnie producenta z linku https://www.polsinelli.it/en/beer-machinery-A3C171.htm Czy jest ktos kto moze wypowiedziec sie na ten temat . Ceny sa ok, jak np. browar 500 litrow mysle ze do ogarniecia za 20 tys euro... Tylko czy warto? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beer Makers Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Witam,Miałem ten sam dylemat, i zdecydowałem się kupić unitank 300 l + gar warzelny ze sporym palnikiem i sumarycznie wyjdzie taniej, no tylko trochę poczekasz tak około 1,5 miesiacaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Wątek powinien byś w browarach rzemieślniczych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemas.IE Posted January 26, 2018 Author Share Posted January 26, 2018 3 godziny temu, anteks napisał: Wątek powinien byś w browarach rzemieślniczych Mozna prosic o przeniesienie watku? 3 godziny temu, Beer Makers napisał: Miałem ten sam dylemat, i zdecydowałem się kupić unitank 300 l + gar warzelny ze sporym palnikiem i sumarycznie wyjdzie taniej, no tylko trochę poczekasz tak około 1,5 miesiaca A jak z jakoscia tego sprzetu... warto? Ja bym celowal w browar 5 hekto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beer Makers Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Witam, może na Priv?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts