malin Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Hej, Chciałem zapytać osoby będące w temacie jaki automatyczny gar byście polecili ? taki do 2,5k PLN. dzieki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misio120 Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Hej, też zastanawiam się nad rozbudową browaru i porównując możliwości gotowców do sprzętu opartego o keg 30/50 plus grzałki, fd i wykończenie to jak dla mnie zwycięża samoróbka. Nie chcę cię też zniechęcić, bo wiem, że są tutaj browarnicy, którzy używają gotowych automatów i sobie chwalą. Jeżeli jeszcze nie spojrzałeś to przeczytaj ten temat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 brzmi fajnie tylko z moimi zdolnościami to nie wyjdzie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
misio120 Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Wbrew pozorom dużych zdolności manualnych nie potrzebujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts