Pierre Celis Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Wymrażane były już u nas quadrupple, imperialne stouty i imperialne ipa oraz wheat wine. Nie zabrakło też klasycznego Eisbocka. A jak smakuje pierwszy krajowy wymrażany imperialny porter bałtycki? I czy może być jeszcze lepszy niż fantastyczna wersja podstawowa? Porównuję obydwie wersje! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się