Thorgall Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam,jest niemożliwością żebym jako jedyny warzył w 100tys mieście. Dalej ujawniać się,spotkanie przy piwku obowiązkowe Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kalisz i Ostrów to co najmniej kilkanaście osób. Na pewno ktoś jeszcze tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegan Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 W Ostrowie jest kilka osób, ale wspólnego piwa okazji pić nie miałem :-)Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Jarocin się zgłasza. Weizen na burzliwej więc póki co bym z pustymi rękami przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 10.03 są pierwsze urodziny,jedynego "multi tapu" w Kaliszu. Piana Craft Pub zaraz przy rynku, będzie kranoprzejęcie tylko jeszcze nie wiem jaki browar przyjedzie. Gdyby ktoś chciał się spotkać ,ja będę na pewno.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 2 minuty temu, Thorgall napisał: 10.03 są pierwsze urodziny,jedynego "multi tapu" w Kaliszu. Piana Craft Pub zaraz przy rynku, będzie kranoprzejęcie tylko jeszcze nie wiem jaki browar przyjedzie. Gdyby ktoś chciał się spotkać ,ja będę na pewno. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Ja póki co chętnie, nie mam planów na tę chwilę Thorgall 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Browar Trzech Kumpli zagości w Piana Pub. Tym bardziej zachęcam do spotkania.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mule18 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dnia 21.02.2018 o 20:49, Biegan napisał: W Ostrowie jest kilka osób, ale wspólnego piwa okazji pić nie miałem :-) Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka To może trzeba napisać i w końcu się spotkać , jeśli jest nas tylko taka mała ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Szkoda,że piwowarów domowych zabrakło. Za miesiąc będzie browar Palatum,może wtedy komuś uda się dotrzeć.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi