koper2503 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 nie dawno zrobilem swoje pierwsze piwo byl to brewkit english beer i mam pytanie poniewaz nie mam w mieszkaniu miejsca na trzymanie piwa mam piwnice w ktorej jest 7-8 stopni i czy moge tam przechowywac piwo ? bo na cztalem ze najlepsza temperatura to od 14-20 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Poczekaj aż się nagazuje i zanieś do piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper2503 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanys93 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Godzinę temu, Jancewicz napisał: Poczekaj aż się nagazuje i zanieś do piwnicy Co masz dokladnie na mysli? I jak to poznac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 28 minut temu, Hanys93 napisał: Co masz dokladnie na mysli? I jak to poznac? Potrzymaj jakieś tydzień / dwa w temp. pokojowej. Możesz na próbę otworzyć jedną butelkę. Potem możesz zanieść do piwnicy. Rozumiem, że to piwo (drożdże) górnej fermentacji. W 7C może Ci się nie nagazować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się