tier Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! domowych piwowarów ;-) Piszę tutaj, ponieważ jak każdy pewnie uwielbia zimne piwo, od dłuższego czasu chodzi mi po głowie pomysł aby warzyć domowe piwo (tak od 2-3lat?) Od paru lat robię sam wędliny, sery i inne wynalazki więc i zapitka by się przydała. Jednak dopiero teraz zaraziłem tym na poważnie z forum WD (pozdro. Wena) narazie jestem na etpaie czytania i kompletowania sprzętu, ale to już w innym poście .Mam nadzięje że już niedługo wystartuję.. i zobaczymy efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 witaj, jak miło, że coraz wiecej nas tu na Podlasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 I ja witam, Wena przyciąga ludzi z pasją do nas jak magnez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 witam i życzę owocnego zacierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Cześć Tier miło Ciebie widzieć na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi