Pierre Celis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Browar Jana z Zawiercia jak do tej pory jest jedynym polskim rzemieślnikiem puszkującym swe piwa na miejscu. Na ostatnim WFP wraz z piwowarem Wiktorem Saczukiem sprawdzałem ich West Coast IPA w trzech opakowaniach: petainerze, butelce i puszce. Wtedy Wiktor mówił, że lada dzień do browaru zawita nowa linia do puszkowania. Mniemam, że jest już ona odpalona i przeprowadzony obecnie ślepy test pokaże jakie są jej możliwości. Zobaczcie zatem pojedynek puszki i butelki wypełnionych Wheat IPA w wydaniu zesty hoppy smooth! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się