Jump to content

Co z tych składników


Recommended Posts

Siedzę i przypasowuje receptury do mojego zestawu, ale nie bardzo wiem co z tego wykonać.

Jedynie do wiem to nie chcę za dużo goryczki.

Czy, któryś z zacnego doświadczonego grona może podesłać mi jakieś receptury.

Nadmienię że to będzie moje pierwsze zacieranie.

 

Mam takie składniki :

Chmiel Ekuanot (Equinox) (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Mosaic (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Centennial (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel lubelski - granulat, Opakowanie: 200g

Słód pilzneński Viking Malt (Strzegom) 10 kg

Słód pszeniczny Viking Malt (Strzegom), Waga: 10kg

Słód karmelowy jasny Carahell® Weyermann 1kg

Słód bursztynowy Caraamber® Weyermann 1kg

Słód Castle Malting - Château Buckwheat - Słód Gryczany 1kg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.