burczas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Siedzę i przypasowuje receptury do mojego zestawu, ale nie bardzo wiem co z tego wykonać. Jedynie do wiem to nie chcę za dużo goryczki. Czy, któryś z zacnego doświadczonego grona może podesłać mi jakieś receptury. Nadmienię że to będzie moje pierwsze zacieranie. Mam takie składniki : Chmiel Ekuanot (Equinox) (USA) - granulat, Opakowanie: 100g Chmiel Mosaic (USA) - granulat, Opakowanie: 100g Chmiel Centennial (USA) - granulat, Opakowanie: 100g Chmiel lubelski - granulat, Opakowanie: 200g Słód pilzneński Viking Malt (Strzegom) 10 kg Słód pszeniczny Viking Malt (Strzegom), Waga: 10kg Słód karmelowy jasny Carahell® Weyermann 1kg Słód bursztynowy Caraamber® Weyermann 1kg Słód Castle Malting - Château Buckwheat - Słód Gryczany 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Pawlicki Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jest już taki temat, nazywa się bodaj "Co mogę zrobić z tych składników" czy coś w ten deseń. Poszukaj chwilę, zanim założysz nowy. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Przepraszam, nie zauważyłem tego tematu. ten proszę usunąć. Już piszę w w/w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Pawlicki Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Każdemu się zdarza. ;] Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk&K Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja bym robił Amerykańskie pszeniczne, w sam raz na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się