adanjan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 To legal czy tak z "dobrego serca" ? Pełny legal, wszystko zgodnie z prawem (faktura vat) ale z przychylnością ludzką nagrodzoną dobrym piwem domowym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Po foto widać jak by na śląsku węgiel wprost z wagonów ładowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Po foto widać jak by na śląsku węgiel wprost z wagonów ładowali. tu podobnie, ale na pace TIRa jest słód luzem, a nasz "domowy" jest pakowany w specjalne słodowe woreczki, pełna profeska, łacznie z fachowym zaszciem z obu stron ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 od kilku lat kupuję w Polskiej słodowni w Gdańsku' date=' zawsze chętnie mnie obsługują (a brałem i klikadzisiat kg i klikaset), ba ostatnio dostawy mam prawie "do domu". Poniżej zdjęcie z ostatniej udanej akcji "zabierzmy słód Żubrowi". Myślę, że jak zawsze chodzi o to aby znaleźć przychylną osobę i zawsze się da! Mi póki co sie udaje ;-)[/quote']To legal czy tak z "dobrego serca" ? Z BalticMaltu kupić nawet worek można było i 6 lat temu. Trzeba było tylko gadać z laboratorium, a nie ze sprzedażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi