jimmy_jb Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Marzy mi się spotkanie trójmiejskich piwowarów (ale nie tylko - wszyscy mile widziani). Miejsce i termin do ustalenia, najchętniej maj i jakiś piątek lub sobota. Mi najbardziej pasuje 7 lub 8 maja. Co do miejsca to najlepiej jakieś ze sporym stolikiem tak na kilkanaście osób i dobrym piwem. Jak się trochę ogarnę przedstawię jakieś konkretne lokale, propozycje mile widziane. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez jimmy_jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W maju mnie niestety w trojmiescie nie bedzie. Ale jak wpadne na kilka dni to dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skandal Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Z lokalem to będzie problem-zreszta jak zawsze. Ja nie obiecuje że będę bo mam mało czasu w maju ale może wpadne. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Myślę o czymś w stylu wieczorku zapoznawczego. Usiądziemy, pogadamy i wypijemy; ew. jakieś wymiany piw. Co do lokalu to myślę o Degustatorni w Gdańsku. Nie ukrywam jednak że wolałbym lepiej skomunikowane miejsce, bliżej jakiegoś dworca lub Skm-ki. Mi najbardziej pasuje "U przyjaciół" - kameralna restauracja z lanym Amberem niedaleko przystanku Sopot Wyścigi. 14 lub 15 maja ale do negocjacji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Niedaleko Degustatorni jest Brovarnia (browar restauracyjny) może by tam? Mi pasuje 14 maj. Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez czara6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Najbliżej kolejki skm jest gdyńska degustatornia, dosłownie na przeciwko skm wzgórze św maksymilana . Panowie, a gościszewo leją jeszcze w atucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o Browarnię to tam panują spore ceny i jest to jednak kawał drogi od dworca, choć nie ukrywam że dawno tam nie byłem i trochę tęsknię. W Atucie jeszcze nie byłem. Myślę że warto już wstępnie ustalić gdzie będzie nam najbardziej po drodze: Gdańsk, Gdynia czy może Sopot? Napiszcie swoje typy. Ja proponuję Gdańsk (Degustatornia lub Browarnia) w piątek 14 maja o godzinie 18. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez jimmy_jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A Spółdzielnia Literacka w Sopocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skandal Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jak chcecie mieć miejsce w piatek o 18 w Degustatorni to chyba dobrym pomysłem bedzie rezerwacja stolika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jak chcecie mieć miejsce w piatek o 18 w Degustatorni to chyba dobrym pomysłem bedzie rezerwacja stolika. To nie ulega wątpliwości:-) Dlatego chciałbym w miarę szybko dogadać i zaklepać lokal. Spółdzielnia literacka to ciekawy pomysł. Sopot wypada między Gdańskiem a Gdynią więc może większej ilości chętnych by pasował. Może mały plebiscyt kto będzie i gdzie mu najwygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 14 maja chętnie się pojawię Spółdzielnia Literacka (a może Józef K.? Też mają lanego Ambera) jest OK - rzut beretem od SKMki i w miarę pośrodku Trójmiasta Ewentualnie, przy chęci na większy wybór piwa, Degustatornia, ale faktycznie chyba w Gdyni, bo lepiej skomunikowana. Chociaż w Gdańsku jest sala dla niepalących, a w Gdyni wszystko zadymione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela1985 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja też sie pisze ale tylko jak Degustatornia w Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W Gdyni macie Kandelabry, od dawna tam nie bylem, ale ostatnim razem mieli calkiem ciekawy jak na polskie warunki wybor piwa. Niestety jest to dobre 15 minut marszu od skm`ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja też sie pisze ale tylko jak Degustatornia w Gdyni Ultimatum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja to traktuję raczej jako konkretną deklarację. W sumie to jeszcze miejsce do ustalenia. Ktoś jest przeciw Degustatorni w Gdyni? Mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) W Gdyni macie Kandelabry Kandelabry się okrutnie skiepściły - 6 piw z beczki, w tym Lech i Tyskie ;) Jak dla mnie gdyńska Degustatornia 14 maja jak najbardziej może być Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To co panowie? 14 maja o godzinie 18 Degustatornia w Gdyni. Rezerwować stolik na ile osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jest taka sprawa. Pomyślałem sobie że sobota będzie lepszym pomysłem więc spotkajmy się 15 maja o 18 w Degustatorni w Gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Stolik zarezerwowany wstępnie na 10 osób z opcją na więcej. Proszę o potwierdzenie obecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 W sobotę niestety nie dam rady się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Jak na razie wychodzi mi taka lista obecności: bulipunk, czara6, maciejgackowski, pela1985, saks, skandal, twitt, wypij (?). Jeśli kogoś pominąłem to proszę się zgłosić - mogłem przeoczyć. Nie chcę żeby dla kogoś zabrakło miejsca a z drugiej strony w sobotę wieczorem Degustatornia ma spore obłożenie i byłoby trochę nie w porządku trzymać zarezerwowany za duży w połowie pusty stolik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Sorki że wcześniej nie odpisałem ale mi też sobota nie pasuje bo jak pisałem tylko 14 maja wchodził w grę. Poza tym i tak mi nawet 14 maj odpadł bo rodzina do mnie przyjeżdża. Wykreśl mnie z listy Jimmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ok, skreślam:-) Nie, poważnie to szkoda ale rodzina jest święta i w pełni rozumiem. Może skoro ekipa się kurczy to porozmawiajmy o dogodnym terminie kolejnego spotkania. Tzn. spotkajmy się w tą sobotę ale jednocześnie spróbujmy umówić się w większym gronie na późniejszy termin np. w czerwcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Ekipa się wykrusza coraz bardziej. Jak na razie wychodzi mi że będzie nas siedmiu. Edytowane 13 Maja 2010 przez jimmy_jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi