burczas Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mam gar 50 l. chcę do niego dodać kosz filtracyjny, pompę obiegową i sterownik Właśnie czy ten sterownik z pamelu taki , rozważałem też sterownik Boleckiego Taki, czy może ktos coś innego może polecić?? Bo widziałem troszkę inny model. Ale z czym wybrać? Prosze o pomoc w wyborze. Pompka zamówiona TAKA, jeszcze kosz na młóto i sterownik. Czy plastikowy kosz filtracyjny lub może ktoś wykonuje na wymiar takie co co wejdzie do garnka. Czy lepiej wykonać ala Braumeister czy Coobra. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Pamel to dziadostwo wyleczyłem się z te firmy sterowniki Bolecki są lepsze.Jeżeli chodzi o kosz skontaktuj się z kolegą lewatywa 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafple Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dnia 9.07.2018 o 10:59, burczas napisał: Mam gar 50 l. chcę do niego dodać kosz filtracyjny, pompę obiegową i sterownik Właśnie czy ten sterownik z pamelu taki , rozważałem też sterownik Boleckiego Taki, czy może ktos coś innego może polecić?? Bo widziałem troszkę inny model. Ale z czym wybrać? Prosze o pomoc w wyborze. Pompka zamówiona TAKA, jeszcze kosz na młóto i sterownik. Czy plastikowy kosz filtracyjny lub może ktoś wykonuje na wymiar takie co co wejdzie do garnka. Czy lepiej wykonać ala Braumeister czy Coobra. ?? Ta pompka, to brzeczkę pociągnie do do góry wężykiem, ale na to że przeciśnie przez młóto od dołu do góry jak to jest w braumeisterze to zapomnij. Pozdrawiam Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 7 godzin temu, rafple napisał: Ta pompka, to brzeczkę pociągnie do do góry wężykiem, ale na to że przeciśnie przez młóto od dołu do góry jak to jest w braumeisterze to zapomnij. No to zostanę przy ala klonie coobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Hey. Też mam taki pomysł tylko ja chcialbym kega przerobić. Kibicuje Tobie i obserwuje temat.Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 I jak tam projekt ?Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi