Terefere1990 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Siemanko! Ostatnio stwierdzilem, ze czas sie rozwinac i postanowilem ze zbudjuje sobie w domu bar na 2-3 krany.Poki co ogladam filmy jak to wszystko podlaczyc ale najbardziej nurtuje mnie pytanie o chlodziarke, sprawdzalem na beerservice, kosztuja od 2500zl wzwyz, pytanie brzmi, czy jest jakas tansza alternatywa? Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mała lodówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terefere1990 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Bralem to pod uwage, ale zalezy mi tez na szybkosci schladzania, no kegi, a w zasadzie PETainery zajmuja wiecej miejsca i do takiej lodoweczki nie zmieszcza sie 2 czy 3:)Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 zagadaj z @maaciej6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terefere1990 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Oook! Dzieki anteks!Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi