dyers_eve Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Jakiś czas temu się połasiłem na 30L garnek ze stali nierdzewnej. Zainspirował mnie zestaw jajcasza który pokazywał w filmiku Tomek na swoim kanale. Co prawda jajcasz ma kega, ja chciałbym to zrobić z gara. Potrzebowałbym zainstalować zawór, który nie byłby zbyt odstający od gara. W sklepach trochę tego jest, tylko nie wiem jaki wybrać, bo na oznaczeniach się kompletnie nie znam (chodzi mi o wytrzymałość materiału). Nie chciałbym, żeby mi po dokręcaniu część zaworu została w ręku jak to miało miejsce w instalacji w domu Może macie jakieś sprawdzone zawory, których używaliście i długo przetrwają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 45 minut temu, dyers_eve napisał: Jakiś czas temu się połasiłem na 30L garnek ze stali nierdzewnej. Zainspirował mnie zestaw jajcasza który pokazywał w filmiku Tomek na swoim kanale. Co prawda jajcasz ma kega, ja chciałbym to zrobić z gara. Potrzebowałbym zainstalować zawór, który nie byłby zbyt odstający od gara. W sklepach trochę tego jest, tylko nie wiem jaki wybrać, bo na oznaczeniach się kompletnie nie znam (chodzi mi o wytrzymałość materiału). Nie chciałbym, żeby mi po dokręcaniu część zaworu została w ręku jak to miało miejsce w instalacji w domu Może macie jakieś sprawdzone zawory, których używaliście i długo przetrwają? dyers_eve 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyers_eve Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dzięki bardzo! gdzieś mi umknął ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi