zapparena Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kontynłując wątek z http://www.piwo.org/forum/p47714-11-04-2010-22-54-22.html#p47714 Właśnie zabutelkowaliśmy nasze Pale Ale warzone z zestawu słodów. Wyszło 15L złocistego płynu. To moja pierwsza warka. Ciekaw jestem efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ze zestawu słodów, czyli zacierane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Kontynłując Obrazek na topie, do wspomagania ortografii jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapparena Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No i jest!! Przyznam, że jestem mile zaskoczony efektem końcowym. Następna warka będzie przeniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi