Morze Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Po dodaniu wisni na cicha piwo zlapalo bakterie. Zdjecie ponizej. Co myslicie butelkowac czy w kibel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Nie wylewaj, poczekaj pare miesiecy, wylac zawse zdazysz a mozesz miec dobrego kwasa. I to raczej dzikie drozdze niz bakterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 http://www.beerfreak.pl/infekcje-piwa-czyli-mityczny-tlenowiec/ Algorytm na końcu. Z mojego doświadczenia dzikusy na owocach są często neutralne smakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się