Jancewicz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 15 godzin temu, GrubyDzoló napisał: Jednak temperatura jest dobra 19-21C ma brzeczka, tyle ile jest napisane w instrukcji Jak na s-04 to trochę za wysoko. Mogą (ale nie muszą) narobić przez to syfu... A w instrukcjach to różne dziwne rzeczy czasami wypisują. Chyba że ostatecznie dałeś inne drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyDzoló Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Jutro rozlewam, jeśli BLG się nie zmieni. Macie jakiś kalkulator który obliczy ile cukru dać do refermentacji? Ten od Kopyra nie działa. Dzięki wam tak wogóle za wszystkie odpowiedzi. Wiem ,że niektóre moje pytania były śmieszne. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez GrubyDzoló Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 14 minut temu, GrubyDzoló napisał: Macie jakiś kalkulator który obliczy ile cukru dać do refermentacji? https://brewness.com/calculator/pl/carbonation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się