Skocz do zawartości

Ześrutowany słód po terminie


Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Mam kilka kilogramów ześrutowanego słodu po terminie (pale ale, monachijski 1). Termin przydatności był do końca października 2018. Całość nieotwierana (ale to pewnie bez różnicy). Czy taki przeterminowany słód uda się zatrzeć?. Pal licho wydajność, mogę dać go więcej. Czy piwo zrobione z takich surowców będzie niesmaczne?. W planch miała być kolejna AIPA.
Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.